Rundhaug Gjestegård > Kontakt

Hvor

9336 Rundhaug
Norway
Tel:
+4777830570


E-mail: post@rundhauggjestegard.no

LEDIG STILLINGER:
Vi søker tilkallingsvikarer reinhold,
resepsjon, kjøkkenetc.

Kontakt oss

Firmanavn
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Nasjonalitet
Epost
Telefon 1
Mobil
Notater
Felt merket med rødt er påkrevd
Feil i e-postadresse

Beliggenhet

Rundhaug Gjestegård ligger 100 m fra Målselva i en dal omringet av vakre fjell i Indre Troms. Bardufoss er sentrum i Målselv Kommune (20 min. kjøring).

Avstander til attraksjoner i kjøretid:
Tromsø 1t 40 min
Bardufoss Flyplass 20 min
Målselv Fjellandsby 15 min
Blånisselandet 15 min
Polabadet, badeland 20 min
Polar Zoo Park 60 min

Hvordan komme seg til Rundhaug?
Om man kommer kjørende nordfra på E6, ta av ved Olsborg. Kommer man sørfra på E6, ta av ved Elverumskrysset. Følg skilt til Rundhaug / Øverbygd. Ca 20 minutters kjøring.
Fly Oslo – Bardufoss med Norwegian. Tre direkte avganger hver dag. Kun 1t og 35 min flytid! Se www.norwegian.no
Arctic Route kjører i perioden 1/12 - 31/4 hver dag tur/ retur Tromsø og Narvik til Rundhaug Gjestegård

GPS: Euref89 UTM33 7661365N 655549Ø 7661720N 655800Ø 

 

Om ossRundhaug Gjestegård er et vakkert, over 100 år gammelt, historisk hotell med unik atmosfære, god norsk tradisjonsmat og omsorgsfull service. Hotellet ligger vakkert og fredfullt til ved bredden av idylliske Målselva, på Rundhaug i Troms, bare 20 minutter fra Bardufoss Lufthavn og E6. Gjestegården er i seg selv en reise i norsk og internasjonal historie - mange store personligheter som Keiser Wilhelm, Kong Olav, Kong Haakon, Sonia Hennie og general Montgomrey har gjestet hotellet. Gjestegården ble nylig restaurert og framstår i dag som klassisk og raffinert og med moderne bekvemmeligheter. Rundhaug Gjestegård tilbyr individuell overnatting og bespisning året rundt. I tillegg kurs- og konferanser for grupper, kick off, event, selskap, julebord og private arrangement som bryllup, bursdager, slektstreff, begravelser, etc. Vinterstid er nordlys, snø og is utgangspunkt for unike opplevelser. I tillegg magisk konsert med kjente Mellembygd Mannskor i fjellgrotte rett ved hotellet - dette er gåsehudopplevelser! Sommerstid har gjestegården lange tradisjoner med laksefiske - Målselva er i verdensklasse. Engelske lakselorder har gjennom årtider søkt til stedet, men også individuelle og grupper fra hele Skandinavia. Rundhaug Gjestegård har 22 rom, med tilsammen 40 senger. Rommene varierer fra små, romantiske enkeltrom til dobbeltrom med særpreg fra ny og gammel tid. 

HÅNDPLUKKET
Norge har mange perler av overnattingssteder å by på. Steder som er forfriskende og annerledes - og som skreddersyr møter og incentivreiser for bedrifter. Innovasjon Norge har i samarbeid med landbrukets organisasjoner valgt ut 15 steder som de mener byr på akkurat dette og kaller de "Håndplukket". Rundhaug Gjestegård ble i 2005 plukket ut som en av disse. Det er vi stolte av. Som det står i boka om de håndplukkede - med en av disse som samarbeidspartner kan du føle deg trygg på at ditt arrangement blir ivaretatt på beste måte. Stedene tilfredsstiller de strengeste kvalitetskrav i alle ledd. 


 

BASECAMP SNOWMAN, Målselv FjellandsbyBASECAMP SNOWMAN i Målselv Fjellandsby - her finner du resepsjon, kafe, langbord til 35, samt utendørs aktiviteter som Samisk Siida.
Alpinbakker og langrennsløype rett utenfor døra. 
Overnatting i høystandard hytter og leiligheter, samt på vårt camping-hotel på og utenfor basecamp. 
Passer flott til konferanser, private arrangement, julebord etc. 
Kontakt oss på booking@destinationsnowman.no eller tlf. 778 30570