Rundhaug Gjestegård > Privat > Bryllup

Booking

Ankomstdag:
Avreisedag:

Resultat FROMDATE  -  TODATE

Antall

Personer

Henter pris
Bestill Vis handlekurv
Ikke tilgjengelig i valgt periode
Vis tilgjengelighet

Pensjon

Ingen ledig kapasitet for valgt periode

 
Produkt
Periode
Antall pers.
Sum total
-
Person:
Notater:
 
x
 
 
 
Sum Total
 
 
Logg inn eller registrer deg for å bestille
E-post
E-post kan ikke være tomt
Gjenta e-post
E-post er ulik
E-post er like
For kort (min 5 tegn)
Svakt passord
Middels passord
Sterkt passord
Passord kan ikke være tomt
Passord er ulik
Passord er like

Fornavn
Fornavn kan ikke være tomt
Etternavn
Etternavn kan ikke være tomt
Firma
 
Gate
Gatekan ikke være tomt
Nasjonalitet
Nasjonalitet kan ikke være tomt
Postnr
Postnr. må inneholde fire sifre
Sted
Sted kan ikke være tomt
Telefon
Telefon kan ikke være tomt
Vennligst les og godta for å fortsette bestilling
Henter avtale...

BryllupRomantisk og vakkert er ord som brukes om Rundhaug Gjestegård. I tillegg unik atmosfære som gir følelsen av å være privat. Går du i giftetanker, så ta kontakt med oss! Vi skreddersyr gjerne ditt bryllup. Flere par har gitt sitt ja inne på vakre gjestegården, andre har hatt en uforglemmelig vielse ute like ved. Vil du gjøre det ekstra spesielt anbefaler vi magisk grottekonsert med levende lys og mektige Mellembygd Mannskor.Glimt fra et vakkert bryllup på gjestegården, reportasje i bladet "Bryllupsmagasinet":

PRINSESSE I VINTERLANDEn magisk opplevelse som gir gåsehud, et fantastiske minne for livet, sier Lill Henny Josefsen som giftet seg med sin kjære Dag Kristian Johansen ved et alter av is og snø på Rundhaug i fjor. 

EVENTYR
Ærverdige Rundhaug Gjestegård ligger ved bredden av idylliske Målselva, like ved Bardufoss Lufthavn eller Snowman Int. Airport i Troms. Hotellet er 108 år gammelt og har en nasjonal historie uten sidestykke. Dette er stedet der konge og regjering bodde under sin flukt til London ved starten av krigen. Her hadde tyske krigsmakter senere sitt hovedkvarter – blant annet ble beslutningen om å brenne Finnmark tatt her. Og det er på Rundhaug gjestegård prominente gjester som Keiser Wilhelm, general Montgomrey, kongehuset, rike lakselorder og mange flere kjendiser har bodd gjennom et århundre. For få år siden ble gjestegården totalrenovert og framstår i dag som klassisk, raffinert og elegant med design som kan pryde ethvert interiørmagasin.

MAGISK
–Det var så vakkert, så intimt og stemningsfullt. Vi glemmer det aldri, sier Lill Henny. Hun sto brud i 20 minusgrader under Rundhaugmartnan i fjor. Vielsen skjedde ved en scene bygget av is og snø ved bredden av frosne Målselva, rett utenfor hotelldøra. Festen foregikk i en av hotellets vakre salonger, med fyr på peisen, levende lys og med nordlyset flammende over den arktiske himmelen ute. – Gjestegården har en unik atmosfære, du merker det straks du kommer inn døra. I tillegg er servicen upåklagelig, selv for en nervøs brud og maten er vidunderlig. Anbefales på det varmeste, smiler Lill Henny. •


Et av våre vakre, romantiske soverom - vel egnet for bryllupsnatta!! Vi har 22 rom med 42 sengeplasser, samt mulighet for ekstraseng på mange av rommene.
Vår restaurant gir de riktige rammer for bryllupsmiddagen. Plass til cirka 100 gjester i restauranten, i tillegg kan vi servere middag i pianosalongen og peisestua like ved.

Vi tilbyr den menyen du ønsker, god mat er en selvfølge.

Det lille ekstra - vi har mange spesielle opplevelser å tilby. Vinterstid hundekjøring, reinsafari opp på fjellet, nordlys mm. Sommerstid sanselig vandring med guide og besøk i fjøset der flaggermusene bor, kano eller flåte på vakre Målselva, laksefiske mm. Og hele året - magisk grottekonsert med Mellembygd Mannskor, historisk vandring, mm.

Se menyen "Aktiviteter" øverst på vår nettside!

© 2012 ALL RIGHTS RESERVED
VisBook AS > visbook.com