Rundhaug Gjestegård > Kontakt

Hvor

9336 Rundhaug
Norway
Tel:
+4777830570


E-mail: post@rundhauggjestegard.no

LEDIG STILLING
Hotellvert/ driftsleder hotell vikar søkes.

Kontakt oss

Firmanavn
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Nasjonalitet
Epost
Telefon 1
Mobil
Notater
Felt merket med rødt er påkrevd
Feil i e-postadresse

Beliggenhet

Rundhaug Gjestegård ligger 100 m fra Målselva i en dal omringet av vakre fjell i Indre Troms. Bardufoss er sentrum i Målselv Kommune (20 min. kjøring).

Avstander til attraksjoner i kjøretid:
Tromsø 1t 40 min
Bardufoss Flyplass 20 min
Målselv Fjellandsby 15 min
Blånisselandet 15 min
Polabadet, badeland 20 min
Polar Zoo Park 60 min

Hvordan komme seg til Rundhaug?
Om man kommer kjørende nordfra på E6, ta av ved Olsborg. Kommer man sørfra på E6, ta av ved Elverumskrysset. Følg skilt til Rundhaug / Øverbygd. Ca 20 minutters kjøring.
Fly Oslo – Bardufoss med Norwegian. Tre direkte avganger hver dag. Kun 1t og 35 min flytid! Se www.norwegian.no

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jobbe på Rundhaug Gjestegård/ Aurora Park?

HOTELLSJEF RUNDHAUG GJESTEGÅRD
Historiske og sjarmerende Rundhaug Gjestegård i Målselv søker hotellsjef! Gjestegården ligger idyllisk til ved bredden av glitrende Målselva, rett ved FV 854 i Troms. Gjestegården er kjent som laksehotell sommerstid og etter hvert nordlyshotell på vinter. Alpinanlegg, vandreruter, badeland, idrettsanlegg finnes like i nærheten. Gjestegården er et flott utgangspunkt for ferie- og fritidsaktiviteteter, men er også mye brukt av bedrifter og grupper for forskjellige møter og events, samt generell overnatting. Gjestegården har restaurant for ca. 100 gjester, samt pub for like mange. Gjestegården har drift også utenfor hotellet; opplevelsessenteret Aurora Park i Målselv Fjellandsby som vil inngå i hotellsjefens arbeidsområde.

Vi søker en leder som er utadvendt, imøtekommende og løsningsorientert og som i tillegg er en god lagspiller og tåler stort arbeidspress i perioder. Du må brenne for å skape gode opplevelser for gjestene uansett om det gjelder rom, mat eller aktiviteter. Vi ser etter deg som er resultatorientert, effektiv, profesjonell, serviceinnstilt, som jobber pro-aktivt og som kan bygge et sterkt team. Du er strukturert og har stor arbeidskapasitet og er ikke redd for å stå ekstra. Du motiveres av resultater. Du snakker og skriver minst et nordisk språk flytende (norsk, svensk, dansk) samt engelsk.

Hotellsjefen vil ha ansvar for daglig drift og planlegging rundt virksomheten på hotellet og tilhørende virksomheter. Dette innebefatter både økonomisk og administrativt ansvar samt styring av de forskjellige avdelingene i bedriften, samt må sørger for at forretningsstrategien følges. Når det gjelder salg og markedsføring vil dette bli ivaretatt i en egen enhet, men innkommende bookinger handteres lokalt. Det er også viktig å bygge et nettverk av samarbeidspartnere, samt være en god leder for andre ansatte, som bl.a. servitører, bartendere, renholdsmedarbeidere, resepsjonister, kokker m.fl.
Til arbeidsoppgavene hører budsjett, personalansvar og arbeidsdelegering, samt ivaretakelse av kunderelasjoner og medvirkning til utvikling av driftskonsept for og forretningsstrategier.

ANSVARSOMRÅDER

·         ·         Jobbe i hht driftens målsetning og økonomiske forventninger 

·         ·         Sørge for kvalitet i alle ledd og sikre service for våre gjester 

·         ·         Ansvar for utvikling av hotellets drift 

·         ·         Være en del av ledergruppen, og rapportere direkte til direktør

ØNSKEDE KVALIFIKASJONER

·         ·         Gode leder- og kommunikasjonsevner 

·         ·         God forståelse og bransjekunnskap

·         ·         Fokus på kundetilfredshet- og service

·         ·         God økonomisk forståelse. 

·         ·         Erfaring fra hotell, restaurant eller annen relevant reiselivsvirksomhet 

·         ·         Fortrinnsvis utdanning fra hotellhøyskole 

VI TILBYR:

·         ·         En fast helårs lederstilling i en destinasjon under utvikling

·                   Knallspennende utfordringer

·         ·         Leilighet til fornuftig leiepris ved rask avgjørelse

·                   Frihet under ansvar


Bransje: Hotell og overnatting
Nøkkelord: Leder, lagspiller, målbevisst, serviceinnstilt, økonomiforståelse

Søgnad med CV sendes på mail til Reidun L. Traasdahl Nilsen
mail: reidun@rundhauggjestegard.no
Spørsmål om stillingen kan rettes til Reidun, tlf. 91573123

 ______________________________________________________________________________________ 

Om ossRundhaug Gjestegård er et vakkert, over 100 år gammelt, historisk hotell med unik atmosfære, god norsk tradisjonsmat og omsorgsfull service. Hotellet ligger vakkert og fredfullt til ved bredden av idylliske Målselva, på Rundhaug i Troms, bare 20 minutter fra Bardufoss Lufthavn og E6. Gjestegården er i seg selv en reise i norsk og internasjonal historie - mange store personligheter som Keiser Wilhelm, Kong Olav, Kong Haakon, Sonia Hennie og general Montgomrey har gjestet hotellet. Gjestegården ble nylig restaurert og framstår i dag som klassisk og raffinert og med moderne bekvemmeligheter. Rundhaug Gjestegård tilbyr individuell overnatting og bespisning året rundt. I tillegg kurs- og konferanser for grupper, kick off, event, selskap, julebord og private arrangement som bryllup, bursdager, slektstreff, begravelser, etc. Vinterstid er nordlys, snø og is utgangspunkt for unike opplevelser. I tillegg magisk konsert med kjente Mellembygd Mannskor i fjellgrotte rett ved hotellet - dette er gåsehudopplevelser! Sommerstid har gjestegården lange tradisjoner med laksefiske - Målselva er i verdensklasse. Engelske lakselorder har gjennom årtider søkt til stedet, men også individuelle og grupper fra hele Skandinavia. Rundhaug Gjestegård har 22 rom, med tilsammen 40 senger. Rommene varierer fra små, romantiske enkeltrom til dobbeltrom med særpreg fra ny og gammel tid. 


GPS: Euref89 UTM33 7661365N 655549Ø 7661720N 655800Ø HÅNDPLUKKET 


HÅNDPLUKKET
Norge har mange perler av overnattingssteder å by på. Steder som er forfriskende og annerledes - og som skreddersyr møter og incentivreiser for bedrifter. Innovasjon Norge har i samarbeid med landbrukets organisasjoner valgt ut 15 steder som de mener byr på akkurat dette og kaller de "Håndplukket". Rundhaug Gjestegård ble i 2005 plukket ut som en av disse. Det er vi stolte av. Som det står i boka om de håndplukkede - med en av disse som samarbeidspartner kan du føle deg trygg på at ditt arrangement blir ivaretatt på beste måte. Stedene tilfredsstiller de strengeste kvalitetskrav i alle ledd. 


FOTO: Reidulf Larsen

 

AURORA PARK, Målselv FjellandsbyRundhaug Gjestegård driver Aurora Park i Målselv Fjellandsby der du finner "Langbordet"- en annerledes restaurant der alle sitter rundt samme bord, samt kafe, bar, leikerom etc

VisBook AS > visbook.com