Rundhaug Gjestegård > Privat > Bryllup

Booking

Check-in:
Check-out:

Search Results FROMDATE  -  TODATE

Amount

Persons

Finding price
Order Show Cart
Not available in chosen period
Show availability

Pension

No result for the chosen period

 
Product
Period
No. People
Total sum
-
Person:
Notes:
 
x
 
 
 
Total sum
 
 
Log in or register to complete your booking
Email
Email cannot be empty
Repeat email
No email match
Email match OK
Too short (min. 5 chars)
Poor password
Intermediate password
Good password
Password cannot be empty
Passwords not matching
Password match OK

First Name
First Name cannot be empty
Last Name
Last Name cannot be empty
Company
 
Street
Street cannot be empty
Country
Country cannot be empty
Postal Code
Postal Code must contain four digits
City
City cannot be empty
Phone
Phone cannot be empty
Please read and accept the following user agreement to continue booking
Finding user agreement...

BryllupRomantisk og vakkert er ord som brukes om Rundhaug Gjestegård. I tillegg unik atmosfære som gir følelsen av å være privat. Går du i giftetanker, så ta kontakt med oss! Vi skreddersyr gjerne ditt bryllup. Flere par har gitt sitt ja inne på vakre gjestegården, andre har hatt en uforglemmelig vielse ute like ved. Vil du gjøre det ekstra spesielt anbefaler vi magisk grottekonsert med levende lys og mektige Mellembygd Mannskor.Glimt fra et vakkert bryllup på gjestegården, reportasje i bladet "Bryllupsmagasinet":

PRINSESSE I VINTERLANDEn magisk opplevelse som gir gåsehud, et fantastiske minne for livet, sier Lill Henny Josefsen som giftet seg med sin kjære Dag Kristian Johansen ved et alter av is og snø på Rundhaug i fjor. 

EVENTYR
Ærverdige Rundhaug Gjestegård ligger ved bredden av idylliske Målselva, like ved Bardufoss Lufthavn eller Snowman Int. Airport i Troms. Hotellet er 108 år gammelt og har en nasjonal historie uten sidestykke. Dette er stedet der konge og regjering bodde under sin flukt til London ved starten av krigen. Her hadde tyske krigsmakter senere sitt hovedkvarter – blant annet ble beslutningen om å brenne Finnmark tatt her. Og det er på Rundhaug gjestegård prominente gjester som Keiser Wilhelm, general Montgomrey, kongehuset, rike lakselorder og mange flere kjendiser har bodd gjennom et århundre. For få år siden ble gjestegården totalrenovert og framstår i dag som klassisk, raffinert og elegant med design som kan pryde ethvert interiørmagasin.

MAGISK
–Det var så vakkert, så intimt og stemningsfullt. Vi glemmer det aldri, sier Lill Henny. Hun sto brud i 20 minusgrader under Rundhaugmartnan i fjor. Vielsen skjedde ved en scene bygget av is og snø ved bredden av frosne Målselva, rett utenfor hotelldøra. Festen foregikk i en av hotellets vakre salonger, med fyr på peisen, levende lys og med nordlyset flammende over den arktiske himmelen ute. – Gjestegården har en unik atmosfære, du merker det straks du kommer inn døra. I tillegg er servicen upåklagelig, selv for en nervøs brud og maten er vidunderlig. Anbefales på det varmeste, smiler Lill Henny. •


Et av våre vakre, romantiske soverom - vel egnet for bryllupsnatta!! Vi har 22 rom med 42 sengeplasser, samt mulighet for ekstraseng på mange av rommene.
Vår restaurant gir de riktige rammer for bryllupsmiddagen. Plass til cirka 100 gjester i restauranten, i tillegg kan vi servere middag i pianosalongen og peisestua like ved.

Vi tilbyr den menyen du ønsker, god mat er en selvfølge.

Det lille ekstra - vi har mange spesielle opplevelser å tilby. Vinterstid hundekjøring, reinsafari opp på fjellet, nordlys mm. Sommerstid sanselig vandring med guide og besøk i fjøset der flaggermusene bor, kano eller flåte på vakre Målselva, laksefiske mm. Og hele året - magisk grottekonsert med Mellembygd Mannskor, historisk vandring, mm.

Se menyen "Aktiviteter" øverst på vår nettside!

© 2012 ALL RIGHTS RESERVED
VisBook AS > visbook.com