Boblebad på terrassen, sauna i hagen og uteområder for avslapping og rekreasjon med mulighet til å nyte et glass musserende vin i paviljongen.
Slik kan du nyte livet på gjestegården.
Grunder Amanda Sandmo skapte et fasjonabelt pensjonat i 1905 for de litt fine, mange kjente personer har kunnet nyte omsorgsfull service og lekre omgivelser på gjestegården. Det sies at tjenestepikene måtte vifte med servietter når de rike damene solte seg på terrassen. Serviettvifting kan vi kanskje ikke love om du legger ferien eller langhelga til gjestegården, men vi vil sørge for at du får det fint!

Vår sauna – og grillstue ligger i hagen rett utenfor gjestegården, og passer utmerket som opplevelse for små selskaper eller kjærestetur. Badekåper, deilige håndkle følger med, og vi serverer gjerne både god mat og drikke. Innimellom er det lov å ta snøbad vinterstid bak i hagen.

I hagen finner du også vår vakre, hvite paviljong – her vi gjerne holder teselskap for 5-7 personer, men små sirlige, nydelige kaker og godt utvalg av tesorter. Eller så kan paviljongen brukes til de gode samtalene, en lunsj for venninner eller en romantisk kveld for to.

På terrassen finner du vårt deilige massasje bad, med bobler og lys – et perfekt sted å nyte godt selskap og vinterstid også nordlyset.

Vil du nyte – ta kontakt med oss på tlf. 77830570 eller mail: post@rundhauggjestegard.no