Historisk hotell med unik atmosfære

Velkommen til Rundhaug Gjestegård, her vil du finne ro og fred med lun service og gode opplevelser i fantastiske omgivelser.

Finn ro for kropp og sjel i våre rom

Historiske Rundhaug Gjestegård har i dag 22 unike rom med totalt 42 senger. De fleste av rommene har privat toalett og dusj tilknyttet, mens noen av rommene deler baderom og toalett på gangen. Dette var vanlig praksis i Amandas tid, og mange av dagens gjester syns det er morsomt og spennende å vandre gjennom hotellets ganger i morgenkåpe. Rommenes størrelse varierer, og flere av rommene er oppkalt etter sine berømte gjester!

Dersom du vil se på TV, må du gå ned til TV-stuen i 1. etasje. Ingen av rommene har TV! Dette har vært et bevisst valg fra eiernes side for å bevare den historiske atmosfæren på rommene, og det ivaretar den historiske, sosiale opplevelsen av å se på TV sammen.

Rundhaug Gjestegård har kafélokaler, stor spisesal og pub. Kaféen er tilknyttet resepsjonen, og her kan man få servert kaffe og kaker på dagtid. I spisesalen er det plass til ca. 100 personer, og lokalene er spesielt godt egnet til konfirmasjoner, bryllup eller andre arrangementer. Amanda pub ligger i kjellerlokalene, og er en romslig pub med scene.

Romtyper

Stemningsbilder fra rommene

Nyhetsbrev og tilbud fra Rundhaug Gjestegård

Få det nyeste først, meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta nyheter og invitasjoner til eksklusive arrangementer.